BURT'S BEES - Beeswax Lip BalmBurt's bees е американски бранд, който произвежда натурална козметика, използвайки главно мед, мляко и етерични масла. Фирмата е създадена през 1984г. от Бърт и неговата жена, първоначално произвеждайки само мед, а след това и козметика.

От фирмата твърдят, че това е един must-have продукт. 100 натурален е и е с тегло 4,25 гр.
Съдържа пчелен восък, витамин Е и мента.

Пчелният восък подобрява състоянието на кожата, докато антиоксидантът витамин Е я овлажнява. А ментата оставя едно приятно свежо усещане върху устните. В началото може да ви се стори странно и дори леко неприятно, съпроводено с леко изтръпване, но този ефект е за много кратко - после остава само свежият аромат на ментата.

Влюбена съм в този балсам за устни и вече съм изхабила доста от него. Обикновено нямам навика да слагам каквито и да е продукти върху устните си, но към този съм буквално пристрастена.

Не е мазен, нанася се равномерно, издържлив е, не лепне, не се събира в ъгълчетата на устните..., да изброявам ли още?! :) Просто чуден!
И е натурален - какво по-хубаво от това.

А и цената му не е много висока - около 3 долара.


Овлажнени, меки, подхранени за няколко часа напред те се чувстват отлично.

Препоръчвам!


2 коментара:

  1. http://www.feelunique.com/, но аз го взех с един травъл сет http://www.feelunique.com/p/Burts-Bees-Head-to-Toe-Starter-Kit

    ОтговорИзтриване