BIODERMA - Matricium дози за регенериране на кожата
 30 стерилни единични дози от 1 мл.
 Цена: 98 лв. 

 Какво е МАТРИЦИУМ?
MATRICIUM е стерилно средство, което притежава омекотяващо и защитно действие и е предназначено да подпомага процеса на възстановяване на кожните тъкани, както и да създава идеална среда за процеса на възстановяване на епидермиса. Това средство съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина - всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите. Това стерилно средство е предмет на световен лиценз.

MATRICIUM е продукт, който улеснява възстановяването на увредената кожна тъкан при повърхностни кожни наранявания, без кървене и възпалителен излив, получени в резултат на дерматологични интервенции, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен. MATRICIUM, благодарение на своето хидратиращо, филмобразуващо и предпазващо действие в микросредата на увреденото място, допринася за обновяване на клетките и подпомага процеса на естествено възстановяване на кожната тъкан; също така е подходящ за предпазване на кожата при локални кожни дразнения, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухост и дразнене.

Как да използвате МАТРИЦИУМ?

Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер) до цялостно подобрение на кожата 


1. Отделете единичната доза от лентата.2. Отворете единичната доза, като първо завъртите, а след това повдигнете капачката. Дръжте капачката със затварящия палец нагоре.3. Прилагайте продукта върху старателно измита кожа, като упражнявате лек натиск с флакончето.4. След употреба, завъртете, затворете незабавно единичната опаковка: останалото количество препарат може да се използва в рамките на 12 часа.

Съдържанието на единичната опаковка е индивидуално.


Измийте добре ръцете преди и след употреба.
Почистете зоната върху кожата, преди да нанесете продукта.
По време на нансянето на продукта не докосвайте нито третираната зона, нито останалата повърхност с върха на флакона.
Не употребявайте продукта в случай на установена свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.След края на лятото кожата ни осезаемо се променя. Тенът е неравен и някак си по-сивкав, кожата също повяхва, подобно на листата на дърветата. Като добавим и забързаното ежедневие, стресът и замърсената околна среда, това неминуемо води до преждевременно стареене на кожата. Това, което ми харесва най-много при това медицинско изделие на Bioderma е,  че Матрициум учи кожата ни сама да се регенерира. Благодарение на аминокиселините, микроелементите, витамините и хиалуроновата киселина клетките започват да се делят по-активно. Другият голям плюс е, че Матрициум е подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст. Ако преди години се смяташе, че стареенето започва след 30-те години, то сега е установено, че е дори по-рано, поради вредни навици като тютюнопушене, излагане на слънце, неправилна грижа за кожата, стрес и др. 

Матрициум може да се ползва 4 пъти годишно, като късната есен и разнната зима са особено подходящи за подготвяне на кожата за новия сезон и обновяването й. 

Аз тествах продукта в продължение на един месец и мога да заявя, че:


  • Тенът ми видимо е по-сияен
  • Кожата ми е мека, хидратирана и "жива"
  • Пигментациите намаляха
  • Фините линии се изгладиха
  • Не получих нито едно зачервяване, парене или някакъв друг вид раздразнение

В заключение мога да кажа, че продуктът много ми харесва и бих направила още един курс с него в края на зимата. 


0 коментара:

Публикуване на коментар