L'Oreal Professionnel Liss Unlimited - SOS Smoothing Double Serum


В края на месец декември получих комплимент от L'Oreal Professionnel и този серум беше част от страхотната изненада, която ми направи екипът. 

Ползвам го доста често и вече натрупах впечатления. Оказва се, че това е чудесен продукт за заплетената ми коса, но въпреки всичко скоро трябва да отрежа поне 5-6 сантиметра от нея, защото вече е много изтощена. Цъфнат ли краищата, няма спасение - ножицата трябва да играе. :))) 

Както знаете, боядисвам косата си, което допълнително я изтощава. Вече е и средно дълга - стига до гърдите ми. А сега, зимата - използвайки сешоар и носейки шапки, положението става още по-сериозно. 

Радвам се, че имах възможността да тествам точно този продукт. 

За тези, които не са запознати, серията  Liss Unlimited е за непокорна и заплетена коса. Продуктите от тази серия правят косата гладка, подхранена, мека и лъскава. Влагата е един от най-сериозните противници на красивата прическа – тя е причината косата да е непокорна, да изглежда изпръхнала, връхчетата й да се разплитат трудно – с една дума – тя прави косата неуправляема!
Именно това е основната мишена, в която лабораториите на L’Oreal Professionnel се прицелват, когато работят върху най-новата реновирана серия - Liss Unlimited. Решени да помогнат на всички, които искат да се радват на гладка и овладяна коса, учените разработват нова технология, която поставят в 5-те продукта от серията за изглаждане Liss Unlimited.

И още малко информация за съставките, съдържащи се в продуктите от серията:


Кератинойл комплекс е иновативна технология, която съчетава в себе си Про-Кератин и масла от вечерна иглика и кукуй (които защитават косата от влагата, подхранват я и я дисциплинират).
Про-Кератинът спомага за възстановяването на структурата на косъма. Благодарение на него косата е хидратирана, заздравена отвътре и мека и блестяща отвън.
Маслото от вечерна иглика е богато на Omega 6 мастни киселини, необходими за да бъде косата здрава. Неговото действие улеснява изглаждането й и прави косата видимо по-силна.
Маслото от кукуй съдържа Omega 6 и Omega 3 - две основни мастни киселини, които не се произвеждат от човешкото тяло. За да сме в добро здраве, трябва да си ги набавяме от околната среда. Маслото от кукуй има способността да блокира влагата.
Едно от нещата, които ме изненадаха в серума, беше опаковката му. Хареса ми двойната помпа, защото е нещо различно - двете основни съставки се смесват в последния момент, когато натиснем помпичката и продуктът е в ръката ни. Двете различни фази (едната обогатена с нов изглаждащ силикон, а другата, обогатена със скорбияла) се смесват в последния момент, за да се оптимизира резултатът върху косата. Използван преди или след изсушаване – продуктът дисциплинира косата, придава блясък и оставя невероятен аромат. 
Да, да, да! Напълно съгласна. Ароматът е страхотен, косата ми е пригладена, лъскава и по-жизнена. Ресането е като детска игра. 

Аз нанасях серума върху мокра коса, защото тогава ми е най-удобно. 2 изполмвания са напълно достатъчни за дължините ми и въпреки че опаковката е само 30мл., продуктът е много икономичен, защото все още не съм го изхабила. 

Разбира се, ако имате силно изтощена коса, не смятам, че продуктът ще й вдъхне живот и ще ви се размине подстригването. Колкото и да подхранва, формулата не е насочена към такъв тип коси. Но, ако косата ви е нормална и имате нужда от допълнителен блясък и покорни краища - това е серумът.  :)


0 коментара:

Публикуване на коментар