Oriflame - the ONE Power shine lip gloss + GIVEAWAY

update: Печелившите бяха изтеглени в събота и обявени на страничката ми във фейсбук, както и всяка една получи и-мейл от мен, уведомяващ я. Благодаря на всички, които се включиха. Ето и кои бяха щастливките:

Nadia Hristova, Мария Еневска, Траяна Николова и Михаела Златарова 


Здравейте, мили дами.

Днес ще си говорим за бляскави и съблазнителни устни. :) А освен това, ще раздаваме и подаръци. Четири от вас ще могат да спечелят един от тези нежни гланцове за устни. Играта се провежда съвместно с Орифлейм и още няколко бюти блогърки. 

Гланцът е от новата колекция The One и може да отриете при най-близкия представител на марката на цена 12,9 лв. Предполагам, че няма жена в България, която да не е чувала за Орифлейм, нито да не знае как се поръчва от каталога им, затова и няма да се впускам в излишни обяснения. 

Power shine lip gloss се предлага в няколко разцветки, като общото между тях е, че съдържат нежни брокатени частици, които придават много приятен блясък на слънце. А както знаете, подобни бляскави гланцове оптически уголемяват устните и ги правят да изглеждат сочни и секси. 

Това, което ми харесва в гланца е, че не лепне. Мразя лепкави гланцове и това може да ме откаже да ползвам даден продукт, колкото и да ми харесва като цвят. Консистенцията им е доста лека и почти не се усеща върху устните. При мен не са много трайни, но аз имам навика да се облизвам и да си хапя устните, така че това оказва лошо влияние върху трайността. 

Според мен, точно тези два цвята: Rose Glacier (по-светлият) и Luminous Violet (по-тъмният) биха стояли страхотно върху кожа с тен. Аз съм доста бяла и се харесвам с тях, но определено ще е още по-хубаво, като хвана *поне* малко загар. Радвам се, че лятото е пред мен и ще събера малко витамин D. :))

Опаковката е малка (5 ml) и изчистена, побира се във всяко едно козметично несесерче и не заема място, така че ако обичате да разнасяте със себе си гримове, няма да ви натежи, ако вземете и този гланц. :) 

Ето как стои и на мен, извинявам се за сънения ми вид и мустаците, хаха. :)))) На снимката съм с по-светлия гланц. Както виждате, понеже съм много бяла и имам светли устни, той почти не се забелязва. Отблизо, обаче, ясно си личат брокатените частици, които са дребни и не се усещат. 

Ако гланцовете са ви допанали, имате шанса да спечелите един от тях. :) За да се включите в играта е необходимо да харесате страницата ми във фейсбук, да споделите снимката и да оставите тук в блога (!!! ВНИМАНИЕ !!! А не под снимката) вашите имена и имейл. Играта е отворена от днес (13.06)  до (19.06) включително. В събота ще изтегля четиримата печеливши.

Късмет на всички! :)

55 коментара:

 1. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 2. Диана Петрова diana_petrova8025@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 3. Преслава Цветанова
  tpreslava@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 4. Даниела Василева
  vassilevi79@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 5. Наталия Николова-Наумова hektor7777@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 6. Шернала съм през блога - Beautiful Sin :))
  Веселина Вълкова
  veselina_1586@mail.bg

  ОтговорИзтриване
 7. Милена Бръмбарова
  stoicova_84@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотен Гив! Снимката съм споделила като Joanna Harris
  Йоана Поповска
  ioanna_909@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 9. Анастасия Терзиева
  nastjanastja@mail.bg

  ОтговорИзтриване
 10. Траяна Николова
  iori_in_pink@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 11. Теодорa Тосковa
  teodora_toskova@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 12. теодора цанкова
  teodora_tsankova@mail.bg

  ОтговорИзтриване
 13. И как го виждате да си оставим публично имейлите толкова много хора... Малко тъпо организирано, а и технически сложно да се проследят всички участници... или само по коментарите тук ще се гледа кой е участвал?

  ОтговорИзтриване
 14. Galina Antonova
  malkata.87@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 15. Зорница Доцева dilemma.baby@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 16. Симона Петрова simona_petrova97@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 17. Мария Йорданова-Иванова
  mecanka666@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 18. Димитринка Георгиева didie_94@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 19. Aneliq Slavejkova aneliqsl@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 20. Теодора Неделчева tedyi2005@Abv.bg

  ОтговорИзтриване
 21. Михаела Златарова mihaelagolden@gmail.com

  ОтговорИзтриване
 22. Виктория Симеонова viki68@dir.bg

  ОтговорИзтриване
 23. Някой от записалите се да сподели, ако е спечелил! Защото тук липсва информация!

  ОтговорИзтриване