Кино колонка - Big Little Lies (TV Mini-Series)


Днес ще ви предложа едно много готино сериалче, което изгледах почти на един дъх преди около месец. Реших, че си заслужава да споделя с вас, защото е много "женско" като усещане и освен това - умно направено.

Базиран е на едноименния бестселър на "Ню Йорк Таймс" на Лиам Мориарти, в който се разказва за живота на няколко привидно идеални жени с идеален живот. Но както в реалния живот няма нищо идеално, така и в сериала става нещо непредвидено - едно убийство.

Убиецът е неизвестен.
И ... Всички имаме тайни.

Big Little Lies  е с участието на Рийз Уидърспун, божествената Никол Кидман и Александър Скарсгард, който може би ви е познат от сериала True Blood.


Води се мини-сериал и доста бързо можете да изгледате седемте серии. Определено няма да останете безразлични към историите на героите и мистериите покрай тях. I promise ;)
PS: за тези, които не ме познават добре ще вметна, че съм страшен киноман и отделям ужасно много време за гледане на филми и сериали, стараейки се да "отсявам" стойностните от "плявата". Киното е дори още по-голяма страст от гримовете и модата, хаха. Преди години имах блог за кино, в който обаче спрях да пиша, защото нямах време. Много ще се радвам да започна да пиша пак тук, макар и сбито.

Целувки,
Бънги0 коментара:

Публикуване на коментар